SPECIALE AANKONDIGING

Enterprise Rent-A-Car komt ook naar België.

ONZE BELOFTE AAN U
Superieure klantendienst
Sinds 1957 verwachten onze klanten de allerbeste dienstverlening van Enterprise, waar ter wereld u ook onze hulp nodig hebt.
Wordt verleend door zelfstandig opererende medewerkers
Onze medewerkers zijn gemachtigd om alles in het werk te stellen dat nodig is om u een positieve ervaring te bezorgen.
Veel waar voor uw geld
Bij Enterprise richten we ons erop om u eersteklas waar voor uw geld te geven zodat we uw verwachtingen steeds kunnen overtreffen.

OVER ENTERPRISE

We zijn nieuw maar we kunnen onze ervaring aanwenden om aan uw transportbehoeften tegemoet te komen.

Enterprise is een nieuwkomer op de Belgische markt, maar ons bedrijf kent al een wereldwijde groei sinds 1957. Momenteel is Enterprise het grootste autoverhuurbedrijf ter wereld, met meer dan 1,2 miljoen voertuigen in ons wagenpark. En ondanks onze omvang blijven we een familiebedrijf met één doel voor ogen: uw verwachtingen in dienstverlening en waar voor uw geld overtreffen. Probeer onze diensten eens en ontdek dat bij Enterprise de klant altijd op de eerste plaats komt.

"Zorg eerst voor uw klanten en uw medewerkers, de rest komt vanzelf wel."

Die uitspraak is van Jack Taylor, de man die het bedrijf in 1957 heeft opgericht en wiens familie nog altijd eigenaar van het bedrijf is. In één zin vat hij het recept voor het langetermijnsucces van ons bedrijf samen. Wij richten ons op de mensen die het belangrijkst zijn: u, onze klant, en de mannen en vrouwen die elke dag hun uiterste best doen om u een superieure dienstverlening te geven. Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector, zal Groep Boden met plezier de Enterprise ervaring aan zijn Belgische klanten geven. Voor meer lokale noden, bezoek ons op www.rentacar.be.

Zelfstandig opererende medewerkers

Wij bieden onze medewerkers de training en hulpmiddelen om hun werk te doen en, wat nog belangrijker is, we verlenen ze de autoriteit en autonomie om beslissingen te nemen.  Als u hulp nodig hebt of als er iets moet worden rechtgezet, heeft elke medewerker de vrijheid om problemen ter plekke op te lossen.

Onze geschiedenis

Vanaf het prille begin in 1957 is ons bedrijf uitgegroeid van zeven voertuigen die vanaf de parkeerplaats van een autodealer in het Midwesten van de Verenigde Staten werden verhuurd, tot het grootste autoverhuurbedrijf ter wereld met meer dan 1,2 miljoen voertuigen in ons wagenpark.

Maar ons doel was nooit om het grootste bedrijf in onze branche te worden; we wilden gewoon voldoen aan de behoeften van onze klanten. En dat dankzij een uitstekende dienstverlening door medewerkers die getraind en gemotiveerd zijn om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Door vast te houden aan dit eenvoudige maar krachtige doel, konden wij uitgroeien tot het bedrijf dat we nu zijn. Elk jaar komen we tegemoet aan de behoeften van tientallen miljoenen klanten in 67 landen. Om de hoek of aan de andere kant van de wereld, bij u in de buurt of op luchthavens overal ter wereld ... wij staan klaar om u van dienst te zijn.