ACTIES

Enterprise Plus®

Spaar punten voor gratis huurdagen – Word vandaag nog lid van Enterprise Plus®

U krijgt de beloningen die u verdient met het Enterprise Plus®-programma. Word vandaag nog lid en begin met punten sparen die nooit verlopen¹. U kunt uw punten inwisselen voor gratis huurdagen (geen datums uitgezonderd²) op duizenden deelnemende Enterprise®-locaties over de hele wereld.

 • Spaar punten die nooit verlopen¹
 • Wissel punten in voor huurdagen bij deelnemende Enterprise-locaties in heel Europa, Noord-Amerika en Australie voor elke auto, elke gewenste dag, zonder uitzonderingen²
 • U krijgt wereldwijde erkenning en u verdient punten en een elitestatus die overal ter wereld geldig is³
 • Bereik de elitestatus op grond van uw huuractiviteit
 • U krijgt voorrang bij inchecken voor leden op deelnemende locaties
 • U krijgt toegang tot een speciaal telefoonnummer voor extra snelle service

Na activering van uw lidmaatschap, begint u meteen met punten verdienen voor gratis huurdagen en elitestatus bij elke in aanmerking komende huurovereenkomst. U krijgt punten bij elke deelnemende Enterprise-locatie in Noord-Amerika en Europa. Zorg dat u dus altijd bij Enterprise huurt, waar u ook heengaat, om nog sneller te sparen voor gratis huurdagen.

Voor leden geldt dat hoe meer zij huren, hoe meer punten zij verdienen.

WORD VANDAAG NOG LID
Algemene voorwaarden

¹ Met minstens één in aanmerking komende autohuur in het Enterprise Plus-programma per drie jaar. ² Afhankelijk van beschikbaarheid. ³ Punten worden gegeven voor in aanmerking komende betalingen bij deelnemende locaties, maar niet op brandstof, taksen, toeslagen en niet in aanmerking komende autohuur. Bekijk de algemene voorwaarden voor Enterprise Plus

Sessietime-out

Vanwege enige tijd van inactiviteit treedt er binnen seconden een time-out van uw sessie op. Druk op de spatiebalk of kies 'Sessie voortzetten' om uw sessie voort te zetten.

Currency Selection

{{#if storedCurrency}} {{/if}}

{{#if isMobile}}
{{#each currenciesArray}}
  {{#each value}}
 • {{/each}}
{{/each}}
{{else}}
{{#each currenciesArray}} {{/each}}
{{#each currenciesArray}}
  {{#each items}}
 • {{/each}}
{{/each}}
{{/if}}