Enterprise gaat door met het sponsorschap van de UEFA Europa League

De UEFA Europa League was tot nu toe een fantastisch avontuur, met Sevilla voor de derde opeenvolgende keer als winnaar van de titel. We zijn bijzonder trots op ons sponsorschap en dat we de meest enthousiaste supporters ter wereld kunnen helpen hun clubs te volgen en aan te moedigen.

Ga naar het officiële speelschema op UEFA.com om op de hoogte te blijven van alles over het UEFA Europa League seizoen 2017/2018.

 

AANBIEDING — 5% KORTING

Een wedstrijd op donderdagavond? Maak er een lang weekend van! Of je nu alleen op pad gaat voor de wedstrijd of lekker wat langer wilt blijven, wij halen alles uit de kast om je de best mogelijke service te bieden. En met 5% korting op al onze huurauto’s brengen we je misschien wel op het idee om er en paar dagen aan vast te knopen. Vul de gegevens in aan de rechterkant van deze pagina en begin meteen met reserveren.

Verplicht
Datum en tijdstip van ophaling
Verplicht
Datum en tijdstip van inlevering
Verplicht
LEEFTIJD
We vragen uw leeftijd om te zien of u in aanmerking komt om bepaalde voertuigklassen te huren. Jongere bestuurders moeten mogelijk een bijkomende kost betalen.
Verplicht
Voucher, Klant of Ondernemingsnummer (optioneel)
BEDRIJFSPINCODE
Als u toegang tot uw bedrijfsaccount wilt, typt u de eerste drie tekens van de naam van uw bedrijf of de pincode (bericht nader te bepalen)
Verplicht
Niet beschikbaar
Gesloten
Ophalen na sluitingstijd
Algemene voorwaarden
Aanbieding is geldig bij deelnemende Enterprise Rent-A-Car locaties in Europa en het Midden-Oosten op autoverhuur, beginnend op of na 1 oktober 2015 en eindigend op of voor 6 juni 2018. Neem voordat u uw reservering maakt contact op met uw lokale vestiging om te controleren of de locatie deelneemt aan deze aanbieding. Met deze aanbieding hebt u op het moment van reserveren recht op 5% korting op het dag- of weektarief voor een voertuig. Tarieven verschillen per locatie en voor informatie over de tarieven kunt u terecht op de website van Enterprise. Bijkomende kosten voor extra kilometers kunnen van toepassing zijn, afhankelijk van de verhuurlocatie. Ook andere bijkomende kosten kunnen van toepassing zijn, zoals een schadeverzekering (inclusief dekking tegen diefstal), aansprakelijksheidverzekering en, indien van toepassing, kosten voor wegenbelasting, btw-kosten en transactiekosten voor betalingen met bank- of kredietkaart. Om gebruik te maken van deze aanbieding dient u 24 uur van tevoren te reserveren. De aanbieding is van toepassing op alle voertuigklassen. De korting geldt niet voor bijkomende kosten die niet vermeld zijn in de hierboven opgesomde tarieven. De huurder is verantwoordelijk voor alle bijkomende kosten die van toepassing kunnen zijn, inclusief kosten voor extra risicodekking, brandstof, de huur van kinderzitjes, dakimperialen, navigatiemiddelen enz. Voor de verhuurperiode is vereist dat deze minimaal één dag en maximaal 27 opeenvolgende dagen van 24 uur beslaat. De aanbieding geldt niet voor huurperiodes van 28 dagen of langer. Alle bestuurders moeten 25 jaar of ouder zijn. Huurders van 25 t/m 29 jaar oud kunnen een voertuig huren uit de A t/m F klasse, mini-MPV (multiple purpose vehicle) of een busje. Voor alle andere voertuigklassen dienen de bestuurders 30 jaar of ouder te zijn, tenzij lokale wetgeving anders bepaalt. Bij het reserveren dient gebruik te worden gemaakt van de kortingscode UELFANS. De aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid van voertuigen tijdens het moment van reserveren. De gebruikelijke verhuurvoorwaarden zijn van toepassing. Andere beperkingen, zoals tijdens een black-out, kunnen van toepassing zijn. Voor overige details neemt u contact op met uw lokale verhuurvestiging. Deze aanbieding kan niet gecombineerd worden met enige andere promotie, aanbieding, eerdere of bestaande reserveringen. Ophaal- en terugbrengservice is afhankelijk van geografische beperkingen; overige details kunnen worden verkregen door contact op te nemen met uw lokale vestiging.