Seizoensaanbiedingen


Vind de best mogelijke prijzen met Enterprise, waar ter wereld u ook heen gaat!

Ontdek de wereld

Klaar om op je volgende avontuur te vertrekken? Zoek niet verder dankzij onze exclusieve korting van 10% op autoverhuur in verschillende landen over de hele wereld.

 

Waarom tevreden zijn met het gewone als je het buitengewone kunt verkennen? 

 

Of je nu verlangt naar de zonnige stranden van Griekenland, de pittoreske straatjes van Italië, of de idyllische landschappen van Nieuw-Zeeland, onze gevarieerde selectie van bestemmingen zorgt ervoor dat er iets is voor elke reiziger.

 

Grijp de kans om te verkennen, te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren met onze aanbieding op autoverhuur.

 

Ons uitgebreide aanbod van voertuigen, inclusief compacte auto's, SUV's en luxe modellen, zorgt ervoor dat je zeker de juiste auto zult vinden die aan je behoeften voldoet.

 

Boek vandaag nog en profiteer van deze aanbieding van 22 maart tot 31 mei in 75 landen.

 

Je volgende avontuur wacht op je – boek nu en laat de roadtrip van je leven beginnen!

List of Participating Countries

Albanië

Armenië

Oostenrijk

België

Bosnië

Bulgarije

Kroatië

Denemarken

Faeröereilanden

Finland

Griekenland

Hongarije

IJsland

Italië

Kosovo

Letland 

Litouwen 

Noorwegen

Polen

Roemenië

Servië

Slovenië

Zuid-Afrika

Zweden

Zwitserland

Turkije 

Algemene voorwaarden

 

 1.  Deze aanbieding geeft u recht op een korting van 5% op de basishuurprijs van een voertuig [gebaseerd op de beste dagelijkse huurtarieven op de website  gemaakt op het moment van boeken] gedurende de duur van uw reservering van de huurwagen (huurperiode).
 2. Deze aanbieding is beschikbaar op deelnemende Enterprise Rent-A-Car-locaties in Albanië, Armenië, Oostenrijk, België, Bosnië, Bulgarije, Kroatië, Denemarken, Faeröereilanden, Finland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Italië, Kosovo, Letland, Litouwen, Noorwegen, Polen, Roemenië, Servië, Slovenië, Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland en Turkije. 
 3. Deze aanbieding is geldig voor alle reserveringen die zijn gemaakt tussen 13 juni t/m 15 september en voor huurperiodes tussen 1 september t/m 31 oktober en geldt niet voor huurperiodes van meer dan 28 dagen. 
 4.  Deze aanbieding geldt voor alle voertuigklassen die beschikbaar zijn op het moment van boeking.
 5.  Alle bestuurders moeten voldoen aan de minimumleeftijdseisen voor het land waarin de huurauto wordt opgehaald. De leeftijdsvoorwaarden verschillen per land en zijn beschikbaar om te lezen op het moment dat u online boekt.
 6.  Tenzij anders aangegeven, is deze aanbieding niet van toepassing op extra kosten, waaronder optionele verlaging van eigen risico, eenrichtingsverhuur, brandstofkosten, toeslagen voor een extra bestuurder en/of jonge bestuurder, huur van aanvullende items, inclusief maar niet beperkt tot kinderzitjes, sneeuwkettingen, dakrekken en navigatiegidsen. 
 7.  De ophaal- en afleverservice is onderworpen aan geografische beperkingen. Neem voor meer informatie contact op met uw verhuurvestiging. 
 8.  U hebt het recht de reservering op elk moment te annuleren tot aan het begin van de huurperiode, zonder boetes. Mocht u de reservering niet langer nodig hebben dan kunt u de reservering annuleren voor de huurperiode.
 9.  Deze aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid van voertuigen en mag niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen, acties, kortingen of vorige of huidige reserveringen. 
 10.  Deze aanbieding en deze voorwaarden zijn een aanvulling op en geen vervanging van de voorwaarden van de overeenkomst met betrekking tot uw verhuur, die belangrijke bepalingen bevatten met betrekking tot de huur van een voertuig en die volledig van toepassing blijven op de huur. 
 11.  Op deze aanbieding en deze voorwaarden, en elk(e) geschil of claim voortvloeiend uit of in verband daarmee, is het Britse recht van toepassing. Als u in de Europese Unie woont, kunt u gerechtelijke stappen ondernemen met betrekking tot dit aanbod en deze voorwaarden bij de Britse rechtbanken of de rechtbanken van de lidstaat van de Europese Unie waar u woont.
 12.  Als consument profiteert u van alle verplichte bepalingen van het recht van het land waarin u woont.  Niets in deze voorwaarden, inclusief de bovenstaande paragraaf, heeft invloed op uw rechten als consument om te vertrouwen op dergelijke verplichte bepalingen van het lokale recht.
 13.  U wordt ten zeerste aangeraden om uzelf vertrouwd te maken met de lokale verkeersregels in uw land van bestemming. Meer informatie over landen in de Europese Unie vindt u op http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm
 14.  Deze promotie wordt aangeboden door Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB