UEFA EUROPA LEAGUE-SPONSORSCHAP


De roadtrip door Europa

 

Dit seizoen neemt Enterprise Rent-A-Car fans mee op een roadtrip door Europa langs enkele unieke bestemmingen van de UEFA Europa League.

De winnaar van de UEFA Europa League en Europees voetballegende Robin van Persie host samen met comedian en aspirant keeper Lloyd Griffiths deze ultieme voetbal-roadtrip. Ze zullen voetbalfans uit heel Europa vragen om een aantal uitdagingen aan te gaan ter ere van de unieke cultuur van elke stad. Ze bieden hierbij de mogelijkheid om een laatste uitdaging aan te gaan in Gdansk om tickets te winnen voor de UEFA Europa League-finale in 2020. 

Bekijk de roadtrip door Europa van Robin en Lloyd.

UEFA Europa League-fans - de reis begint hier!

 

Of u nu naar huis reist of juist van huis af om uw team te zien presteren in de finale van dit seizoen in Gdansk, ons wagenpark van 200.000 auto's staan voor u klaar een gedenkwaardige roadtrip door heel Europa voor fans mogelijk te maken.

Houd de wedstrijdenkalender op UEFA.com in de gaten om op de hoogte te blijven van de teams en te profiteren van speciale tarieven voor autoverhuur in Europa met onze kortingscode UELFANS!

UEFA EUROPA LEAGUE-KORTING

Profiteer van 5% korting op autohuur in Europa.

Of u zich nu voorbereidt op de website of er al langer klaar voor bent, Enterprise staat klaar voor fans om hun reis zo eenvoudig mogelijk te maken.