Enterprise Rent-A-Car België heet u van harte welkom.

Enterprise Rent-A-Car groeit sinds 1957 wereldwijd. Momenteel maakt Enterprise deel uit van het grootste autoverhuurbedrijf ter wereld, met meer dan 1,5 miljoen voertuigen in ons wagenpark. En ondanks onze omvang blijven we een familiebedrijf met één doel voor ogen: uw verwachtingen in dienstverlening en waar voor uw geld overtreffen. Probeer onze diensten eens en ontdek dat bij Enterprise de klant altijd op de eerste plaats komt.

Parc du Cinquantenaire, Brussels, Belgium

 


AUTOVERHUUR IN België EN in MEER DAN 100 ANDERE LANDEN

Enterprise Rent-A-Car is meer dan een autoverhuurbedrijf. Wij zijn uw partner voor alle vervoersoplossingen waar dan ook in de wereld
 

Ontdek onze locaties

Enterprise heeft haar veelgeprezen klantenservice wereldwijd uitgebreid en opereert inmiddels vanuit ruim 7200 vestigingen in meer dan 70 landen.

Ontdek onze locaties

Bekijk onze auto's

Wij hebben een ruim assortiment betrouwbare auto's voor iedere behoefte, van compacte 3-deurs voertuigen tot aan ruime SUV's, monovolumes, minibussen en bestelwagens.

Ontdek onze auto's

Bekijk onze deals

onze auto huur deals

Aanbod huurauto's en -busjes van Enterprise Rent-A-Car. Veelgeprezen klantenservice, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en altijd een agentschap in de buurt.

Ontdek onze deals

Ontdek ons poetsproces

Wij nemen hygiëne heel serieus. Daarom volgen wij bij elke verhuring een strikt poetsproces.

Onze standaard van zorg

Wij streven ernaar dat u altijd een schoon en goed onderhouden voertuig hebt.

Onze standaard van zorg

Wij streven ernaar dat u altijd een schoon en goed onderhouden voertuig hebt.