UEFA Europa League-fans - de reis begint hier!

Aandacht UEFA Europa League-fans! Enterprise Rent-A-Car is hier om jou te helpen je team te volgen tijdens hun reis in de UEFA Europa League - of je nu naar thuis- of uitwedstrijden gaat om je team in actie te zien, of verder vooruitkijkt naar de finale in Baku.

Ga naar de officiële wedstrijdkalender op UEFA.com en blijf op volledig op de hoogte over de UEFA Europa League van dit seizoen.

Sponsorpromo UEFA

Profiteer van 5% korting op autohuur in Europa.


Maak van een wedstrijd op donderdagavond een lang weekend!

Of je nu alleen de wedstrijd bezoekt of een langer bezoek hebt gepland, wij zetten alles op alles om fans de service te bieden die ze verdienen. Met onze 5% korting op alle voertuigen, kunnen wij u zelfs inspireren om een beetje extra tijd toe te voegen. Begin uw reservering door de details hieronder in te vullen.

Voorwaarden:

Aanbod is geldig bij deelnemende Enterprise Rent-A-Car-locaties in Europa en het Midden-Oosten op verhuren die eindigen op of vóór 1 juni, 2021. Neem contact op met uw plaatselijke vestiging om te controleren of deze vestiging deelneemt aan deze aanbieding voordat u een boeking plaatst. Deze aanbieding geeft u recht op 5% korting op het dagelijkse of wekelijkse tarief van een voertuig op het moment van de boeking. De tarieven variëren per locatie en details over de tarieven zijn te vinden op een Enterprise-website. Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht wanneer een onbeperkt aantal kilometers niet is inbegrepen, afhankelijk van de locatie. Extra kosten kunnen van toepassing zijn, zoals Damage Waiver (eigen risico, inclusief diefstalverzekering), aansprakelijkheidsverzekering en, indien van toepassing, wegenbelastingkaart, btw of goederen- en dienstenbelasting en transactiekosten op creditcards en bankpassen. Om gebruik te maken van deze aanbieding, dient u uw reservering ten minste 24 uur van tevoren te plaatsen. Het aanbod geldt voor alle autogroepen. De korting geldt niet voor extra kosten, die niet zijn inbegrepen in de prijs zoals hierboven vermeld. De huurder is verantwoordelijk voor alle bijkomende kosten die van toepassing kunnen zijn, met inbegrip van optionele verlaging van eigen risico, brandstof, de kosten van de huur van kinderzitjes, dakdragers en navigatiegidsen, enz. Vereist zijn een minimumhuurperiode van één dag en een maximale huurperiode van 27 opeenvolgende 24-uurs dagen. Het aanbod is niet van toepassing op huurperiodes van meer dan 28 dagen. Alle bestuurders moeten ten minste 25 jaar oud zijn. In de leeftijdscategorie 25 tot 29 mag een voertuig uit klasse A t/m F, mini-mpv of busje worden gehuurd. Voor alle ander autogroepen moeten bestuurders minimaal 30 jaar oud zijn, tenzij toegestaan volgens plaatselijke wetgeving. Vermeld het klantnummer UELFANS op het moment van de reservering om de korting te activeren. Aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid van de auto op het moment van de boeking. De gebruikelijke huurvoorwaarden zijn van toepassing. Andere beperkingen, waaronder uitzonderingsdagen, zijn mogelijk van toepassing. Neem contact op met uw plaatselijke vestiging voor meer informatie. Deze aanbieding mag niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen, acties, kortingen of vorige of huidige reserveringen. De ophaal- en afleverservice is onderworpen aan geografische beperkingen; neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke vestiging.